Choď na obsah Choď na menu
 


   Materská škola  sa nachádza v centre obce Michalová. Umiestnená je v účelovej budove, ktorá bola v  školskom roku 2018/2019 zrekonštruovaná v rámci projektu Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. Interiér prízemia tvorí šatňa pre všetky triedy, jedna trieda s celodennou prevádzkou so samostatnou spálňou, druhá trieda s poldennou prevádzkou, jedáleň, sociálne zariadenie,miestnosť pre zamestnancov, kuchyňa a kotolňa. V podkroví je umiestnená ďalšia trieda, súčasťou ktorej je sociálne zariadenie, samostatná spálňa a kancelária. Interiér vyhovuje bezpečnostným požiadavkám, je funkčne a vkusne zariadený. Kapacita, veľkosť a hygienická úroveň priestorov umožňuje kvalitnú realizáciu edukačnej  činnosti.

   Maximálna kapacita MŠ stanovená regionálnym úradom verejného zdravotníctva  je 50 detí. Na základe aktuálnej potreby rodičov sú zriadené dve heterogénne triedy s celodennou starostlivosťou a jedna trieda s poldennou prevádzkou.

Exteriér MŠ tvorí priestranný školský dvor s dostatkom zelene a stromov, súčasťou ktorého je: pieskovisko, ohnisko, drevená besiedka, drevená preliezačka, drevená loď so šmýkačkou, hojdačka a dopravné a športové ihrisko
.